Start van Fashion Friday

Gepubliceerd op 22 maart 2019 om 21:38

Yes, hier is ie dan, de eerste Fashion Friday! Ik ben dol, maar echt dol, op shoppen. Online shoppen, door de winkels struinen, tweedehands, ik doe het allemaal graag. Súper leuk als je complimentjes krijgt dat je kleine spruit en weer eens leuk uit ziet. 

Laatst kreeg ik de opmerking van iemand: "Jij shopt vast altijd in dure boetiekjes...". Eh, nee! Juist niet. Ik hou van koopjes, kan daar zo gelukkig van worden. Dus de kleertjes die ik voor Lily koop, zijn meestal lekker budget. Deze outfit is gekocht in één winkel: Zara. Topwinkel voor kinderkleertjes! Broekje en shirtje samen kosten net zoveel als de schoentjes. Maar hey, schoentjes moet je combineren met meerdere outfitjes toch?! 

Voor het voorjaar ging ik voor lekkere frisse 'clean' kleurtjes. Zacht en oudroze zijn toch wel mijn favorieten en zie je hier dan ook veel terug komen. En hoe stoer is deze zachtroze (klein beetje) ripped jeans?! Die gaat zo veel gecombineerd worden hier. Ja er hangen/liggen nog toffe topjes klaar voor er op. Wie weet delen we die later nog eens.

Weet je wat ook zo leuk is van shoppen in de Zara? Als je kindje uit een broek is gegroeid en jij bent nog niet klaar om deze voorgoed in een doos op te bergen, dan koop je gewoon een maatje groter (online of in de winkel). Easypeasy, niet duur en meestal zijn ze er wel nog.

Roze ripped jeans: €17,95

Blouse met borduursel: €4,95

Sneakers: €22,95

 

Liefs,


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.