Naif care

Gepubliceerd op 11 januari 2019 om 23:02

Dat ik fan ben van Naif Care is geen geheim. Ik leerde het kennen doordat ik een flesje badolie in mijn Hipenmama-box had. Nu is het een product dat wij dagelijks gebruiken. Wij? Ja, wij! Zowel Lily als mezelf gebruiken Naif.

Lily is een echte waterrat. Ze zit zó graag in haar badje. Helaas heeft Lily haar 'velletje' van de papa gekregen. Dit betekent dat ze enorm veel last heeft van eczeem. Tom had dat ook, wel nog erger. Gelukkig is dat Lily bespaard gebleven, maar toch... Het is al behoorlijk erg. Om de eczeem te beperken, zijn we overgeschakeld op speciale kunstvoeding, maar verzorgen we haar huidje ook extra goed. Dus wanneer ik zeg dat Lily graag in haar badje zit en helaas het velletje van haar papa heeft, bedoel ik daarmee dat ze niet zo vaak in bad kan/gaat als ze misschien wel graag zou willen. Natuurlijk kan ze dit nog niet vertellen, maar haar gezichtje zegt genoeg, toch? Water droogt haar huidje uit. Klinkt raar, is toch echt zo. Als we haar niet snel insmeren zien we het al een beetje 'scheuren'. Kan niet fijn zijn. Enkel water heeft dit effect al op haar, laat staan producten waar veel stoffen in zitten die je niet kan uitspreken...

Vanuit het ziekenhuis kregen we producten mee. Eens thuisgekomen, gebruikte ik deze voor Lily. Het kwam uit het ziekenhuis, kan niet slecht zijn, toch? Nee, dat denk ik niet. Ik vond het ook heel fijne producten, maar Lily haar huidje dacht er anders over. Op een plankje in de badkamer zag ik de Naif Care milky badolie staan. Zou ik het eens gebruiken? Ik gaf het een kans. En vanaf het moment dat die olie in het water zit kwam er een heerlijke geur vrij. Mijn interesse was gewekt. Na het badje smeerde ik Lily in zoals altijd. De geur van de badolie kwam er nog wat doorheen - zalig! Niet alleen was mijn interesse gewekt om de geur, ik was benieuwd wat voor producten Naif Care allemaal had én wat de ingrediënten zijn. 

Was ik even verbaasd! Echt waar, het klinkt wat zweverig, maar in Naif Care zit alles wat je wil en niks wat je niet wil voor je baby. En het klinkt ook nog eens super gezond: avocado olie, zoete amandel olie, katoenzaad olie, macadamia olie, ... Dat zijn nog eens ingrediënten die je begrijpt he?! Na de website volledig bestudeerd te hebben, besloot ik een Starterkit te bestellen. Zogenaamd alle producten die je nodig hebt voor je baby: Cleansing Washgel, Milky Bath Oil, Diaper Cream, Nurturing Cream, Soothing Baby Oil, Softening Bodylotion. Wat een feest, echt waar. Ik las op de website dat de Nurturing Cream (een extra vette crème) perfect zou zijn voor kindjes met eczeem, dus mijn hoop was groot dat dit iets voor Lily ging zijn. Helaas, konden wij de eczeem niet weg krijgen met deze crème, maar we kunnen het wel onder controle houden met de Nurturing Cream en Softening Bodylotion! Wij kochten een extra Softening Bodylotion voor in de crèche. Ze smeren haar daar nu ook in wanner het nodig is. Voor zover ik weet is er geen maximaal aantal keer dat er met de producten gesmeerd mag worden, dus dat is leuk! Ik kocht een beetje later ook een reissetje om altijd wat in de luiertas te hebben zitten.

Naif Care heeft verschillende lijnen. Ze hebben een lijn voor baby's en kinderen, maar ook voor vrouwen! Deze lijn voor vrouwen heb ik nog niet geprobeerd. Je kent het wel als kersverse mama, je koopt liever iets voor je kindje dan voor jezelf. Ik dus ook. Al ben ik wel super benieuwd en zou het graag eens proberen, want... Ik heb een slechte huid. Geen eczeem zoals Lily, wel onrustig en met momenten toch ook wel stomme puistjes. In een story op Instagram van Naif Care las ik dat de luiercrème ook als maskertje gebruikt kan worden. Haha, klinkt gek he?! Maar ik weet waar het gezegde 'zo zacht als een babykontje' vandaan komt. Van Naif Care, zij kregen zachte babykontjes en zachte mama-gezichten! Voor ik ga slapen, reinig ik mijn gezicht en als ik voel dat mijn huid onrustig aan het worden is, smeer ik een dun laagje luiercrème op mijn gezicht. Ja een fraai gezicht is het niet met die witte waas, maar het werkt wel. 's Ochtends is het mooi ingetrokken en lijkt het al een deel van zijn werk te hebben gedaan. Dus mama's die de luiercrème thuis hebben staan, gebruik hem ook eens voor jezelf. De Softening Bodylotion is ook heerlijk als handcrème. Als ik Lily heb ingesmeerd, wrijf ik nog eens goed door mijn handen.

Er zijn nog heel wat producten die wij nog niet hebben geprobeerd. Zo ben ik bijvoorbeeld wel benieuwd naar de Weer- en Wind crème. Nu met het slechtere en koudere weer merk ik dat Lily wel nood heeft aan 'iets meer'. De Nurturing Crème of Softening Bodylotion volstaat niet. Voor de zomer ben ik ook erg benieuwd naar de zonnebrand. Als die net zo lekker ruikt, denk ik dat ik hem stiekem mee gebruik... O en niet te vergeten de vrouwen-lijn. Nog niets van geprobeerd, maar als deze doet wat de baby en kinder-lijn doet, is dat alvast veelbelovend!

 

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.