Tasje vol plezier

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 om 15:44

Donderdag vertrekken wij op met zijn drietjes lekker op (auto)vakantie. Naar spanje, again. Super leuk, je hoort me dus niet klagen. In juli ging ik ook al met Lily naar Spanje, maar toen met het vliegtuig. Herinner je je mijn post ('vliegen met een dreumes') nog van hoe dat ging? Ik schreef toen al dat ik wel nog tips had voor een vliegreis, waar ik toen zelf niet volledig in voorzien was. In deze post geef ik al een tipje weg die niet enkel voor het vliegtuig hoeft te gelden, hoe leuk is dat?!

Ik kocht voor Lily een super cute en toch stoer (al zeg ik het zelf) rugzakje. Klein maar fijn. Het is echt een mooi peuter/kleuter formaatje. Ik zag de laatste dagen verschillende leuke exemplaren voorbij komen, maar ik vond dit leuke rugzakje van Elodie Details 'gewoon' bij Bol.com. Buiten dat hij er super leuk uitziet ook súper handig. Er zit een vakje in om een fles warm of koud te houden. Zei ik toch, handig! Dit rugzakje wordt echt Lily haar rugzakje. Ik zal deze volstoppen met speelgoed en dingen om haar te vermaken. In het voorvakje kunnen een paar koekjes of knijpzakjes fruit. Door het kleine formaat stop je hem gemakkelijk onder in de buggy of hij past zelfs in de luiertas. 

 

De vorige keer (de vliegreis) had ik dus onderschat dat Lily constant bezig gehouden moet worden. Lily knuffelt graag én de vliegtijden waren op slaapmomenten, maar slapen 'ho' maar. Ik was dus niet voorzien op speelgoed in de handbagage. Met een eigen rugzakje kom je dat probleem dus niet tegen. En ik dacht: wat handig is voor het vliegtuig, zal ook handig zijn voor een lange autorit, lange zit in het restaurant, of andere momenten dat we hopen dat onze dreumesen zichzelf wel even bezighouden. 

 

In het rugzakje stop ik Lily haar lievelingsspeelgoed en -knuffels. Lily heeft een meneer (grijs) en mevrouw (roze) Konijn met een tutje er aan om te slapen of als troost. Deze krijgt ze ook in haar rugzakje. De reis is voor ons ook vermoeiend en soms lastig, dus wat is dat voor zo'n kleintje dan wel niet. Ze mag best wat extra troost en rustmomentjes tijdens de reis. Daarnaast zit haar Odelle (octopusknuffel) en ballerina pop erin. Als speelgoed heeft ze een houten fotocamera van Little Dutch (we gaan op reis, duh!). Om het een beetje spannend en extra leuk te houden, doe ik er ook een paar nieuwe dingen in. Dingen die ze nog nooit heeft gezien en kan ontdekken (neemt tijd in beslag, hoera!). Ze krijgt sowieso een puzzel, een boekje, schriftje en potloodjes. Wie weet prop ik er nog wel iets bij...

 

Als kind verloor ik heel erg veel. Nu hoop ik dat Lily dat gen niet van mij mee heeft, maar heb ik voor de zekerheid haar belangrijkste speelgoedjes en knuffeltjes gemerkt met stickertjes. Bij MyNametags bestelde ik een vel met stickertjes. Super leuk, je kan ze zelf ontwerpen en krijgt ze gewoon (heel snel) thuisgestuurd. Ik kocht de 'gewone' stickers. Wat ik erg gemakkelijk vond is dat je maar één soort nodig hebt voor verschillende ondergronden. Soms moet je een soort sticker voor kleding/stof en weer andere voor plastic. Deze kunnen gewoon op beide en houden heel goed! Dus eigenlijk krijg je in deze post twee tipjes. Twee voor de prijs van één! Over twee voor de prijs van ... gesproken. Als je nu besteld bij MyNametags krijg je bij twee vellen €5,- korting met de code SCHOOL5. Leuk meegenomen toch?

 

Hebben jullie nog leuke tips voor in het rugzakje? Of maak jij al gebruik van zo'n tasje? Ik ben benieuwd!

 

Liefs, 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.