Echte liefde

Gepubliceerd op 16 augustus 2018 om 14:01

Het is zo fijn om te geloven dat echte liefde bestaat. Ik wéét dat echte liefde bestaat...

Tom en ik hebben het geluk dat onze beide ouders nog bij elkaar zijn. Helaas kom ik op mijn werk meer gescheiden ouders tegen, dan intacte gezinnen. Onze ouders zijn een echt voorbeeld voor ons, maar een nog groter voorbeeld voor ons zijn de opa en oma. Ook van hen krijgen/kregen wij het goede voorbeeld!

Mijn opa en oma zijn zo lief met elkaar, voor elkaar en voor iedereen rond hen. Ondertussen 96 en 90 jaar, mogen wij vieren dat zij 71 jaar 'verkering' hebben! En ja, mijn opa en oma vieren dat. Hoe lief is dat?! 

Via WhatsApp (ja, ze zijn ook hip!) vroeg ik mijn oma wat het geheim was van mijn opa en oma: "Lief en leed delen en heel veel samen praten. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Je moet proberen er iets van te maken in voor en tegenspoed, dat is ons redelijk gelukt.". Tips van oma's zijn zoiets als de adviezen van oma bij alledaagse problemen (www.omaweetraad.nl) bijvoorbeeld vlekken in je nieuwe trui: Deze werken áltijd! 

Super blij en trots ben ik dat zij Lily mogen meemaken! Tom en ik hebben dus goede voorbeelden over hoe liefde, liefhebben, liefde geven, liefde nemen, ... in elkaar zit. Ik hoop dat wij met zijn twee (!) Lily hetzelfde kunnen en mogen meegeven.

 

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.