Hip&Mama Box

Gepubliceerd op 25 oktober 2018 om 07:40

Wie houdt er nu niet van verrassingen? Tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik de verrassingsboxen van Hip&Mama Box (www.hipenmamabox.nl). Om de twee maanden ontving ik een box met leuke productjes om je te verheugen en voorbereiden op de geboorte.

Ikzelf hou enorm van verrassingen en cadeautjes, daar kan ik echt zó blij van worden! Zelfs als ik weet dat er een pakketje op komst is, kan ik daar super hard naar uitkijken. Zo deed ik mezelf een abonnement op de Hip&Mama box cadeau tijdens mijn zwangerschap. Doordat ik het later ontdekte heb ik de eerste box gemist en kan daar, helaas, niks over vertellen. Ik ben dus ingestapt vanaf de 2e box en vond dit echt een feestje!

Je hebt de boxen: 'So in love', 'Feeling you', 'Little miracle', 'Ready to pop', 'Baby here I am' en tot slot 'Hello World'. De eerste vier zijn zwangerschapsboxen en de laatste twee (babyboxen) krijg je nadat je bent bevallen. Echt zo'n leuk concept! Leuk weetje: vanaf de box 'Little miracle' kan je kiezen of je het aangepast wil hebben aan het geslacht van je kindje, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Ik vond het echt zo jammer toen ik een berichtje in de doos kreeg van Carola en Bernadette dat het de laatste box was. Van mij had dit nog heel lang mogen doorgaan! Vooral omdat het een abonnement was, is het voor mij ideaal. Je krijgt een week op voorhand een mailtje met de boodschap dat de week erna het geld wordt afgeschreven van de rekening, vervolgens kan je ongeveer een week later de box verwachten. Ik durf zulke dingen namelijk vergeten - chaotisch hoofd, remember? - dus dat het voor mij werd bijgehouden was super. 

Zoals ik hierboven al zei krijg je om de twee maanden een box. Ik ontdekte Hip&Mama box veel te laat, waardoor ik sowieso de eerste box gemist had en eigenlijk ook al op het randje van de tweede box was. Samen met Carola heb ik dan afgesproken dat mijn boxen om de zes weken kwamen, zodat ik de laatste drie toch allemaal zou hebben gehad. Perfecte oplossing voor mij. Vanaf de babybox kwamen ze dan wel om de twee maanden.

Sowieso is het contact met Carola altijd erg persoonlijk en snel. Super service! Sinds kort heeft Carola hulp van Bernadette en ik twijfel er niet aan dat ze blijven voldoen aan dat persoonlijke contact.

Leuk weetje nummer 2: Het is altijd súper mooi ingepakt! Echt waar, ik durfde het stickertje bijna niet open doen...

 

Mijn favoriete boxen waren toch wel de 'Ready to pop' en de allerlaatste 'Hello World'. Alvast een waarschuwing. Wil je nu niet weten wat er in de laatste box zat van mij, scroll dan zeker niet verder naar beneden! ;) 

Dankzij Hip&Mama Box leerde ik mooie kwaliteitsvolle producten kennen die we nu in het dagelijksleven veel gebruiken met Lily. Waaronder het gamma van Naïf, een verzorgingslijn voor kindjes (én volwassenen). Hier volgt binnenkort meer over...

Kortom een echte aanrader als je jezelf een cadeautje wil doen of een vriendin, dochter, ... tijdens haar zwangerschap. Natuurlijk hebben ze ook super leuke boxen die je los kan verkrijgen! Denk hierbij aan de Hip&Papa Box en de Hip&Oma(&Opa)Box! En nu snel weg als je de inhoud van mijn laatste box niet wil zien!

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.