Snuffelbox voor Dierendag

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 14:05

Morgen is het Internationale Dierendag. Natuurlijk is het elke dag Dierendag, maar toch, moet ik eerlijk bekennen dat sinds Lily er is, Reef toch wel wat heeft moeten inboeten. En dan bedoel ik voornamelijk inboeten op speeltjes (Reef is geen sloper) en bandana's. 

Omdat Reef zo ongelooflijk goed is met Lily, verdient hij morgen iets extra's. Degene die mij (@nadieh.plus.drie) of Reef (@reef.thehusky) al langer volgen, weten dat ik grote fan ben van Snuffelbox. Snuffelbox is een verrassingsbox vol met leuke dingen voor je lieve viervoeter. Denk hierbij aan speeltjes en snoepjes. En dan niet zomaar snoepjes! Snuffelbox heeft voornamelijk natuurlijke snoepjes, zoals gedroogd vlees of groenten/fruit. Ik moet verklappen dat het er deze keer weer super belovend uitziet. Ik heb stiekem al gespiekt. Reef en ik (en Lily als ze zin heeft) gaan morgen live op Reef zijn account om te unboxen. Ik ben zó benieuwd hoe hij reageert!

De box zit deze keer goed gevuld met snoepjes, en wat voor! Ik heb er geen gezien die Reef niet lust. En dat is best een uitdaging voor een husky. Alleen ben ik teleurgesteld in één ding... Er zitten geweldig lekker uitziende (voor een hond dan) rundsblokjes in, maar ze noemen Beef nuggets. Eh hallo, bedoelden jullie niet 'Reef nuggets'? Klein minpuntje, maar hey, ik snap het wel. Rundsvlees = Beef, oké, jullie komen er voor deze keer mee weg.

Hebben jullie trouwens dat tijdschrift gezien?! Nice, leesvoer voor de baasjes, terwijl je lieve harige vriendje (nee, ik bedoel niet Tom) met een kwispelende staart zijn kippenpootje aan het opsmikkelen is. Can this get any better?! Yes, it can, want als je denkt: "Wow, dat is echt súper leuk voor mijn lieve hondje!", dan heb je geluk, want er is ook een kerstbox, Valentijnsbox, Zomerbox en Verjaardagsbox! Dat doet me er aan denken, dat Reef zijn verjaardag er ook al weer aankomt... En, en, en er zijn ook snackboxen, met enkel snoepjes voor als je lieverd al genoeg speeltjes heeft.

 

Als je nú nog besteld, kan hij morgen nog binnen zijn! Maar zoals ik mijn blogje startte: eigenlijk is het elke dag Dierendag, dus je lieve viervoeter zal er op 5 oktober net zo blij mee zijn als op 4 oktober.

 

Hebben jullie al ooit een Snuffelbox besteld?

 

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.