Een briefje voor mijn liefje!

Gepubliceerd op 28 november 2019 om 06:11

Lief allerliefste liefje,
Vandaag zijn we vijf jaar samen. VIJF! 

Weet je nog, vijf jaar geleden? Niet lang daarvoor dacht ik dat ik nooit meer iemand ging vinden. Het litteken nog vers op mijn borst; wie wil er mij zo? Mijn god, wat heb ik gehuild. Vijf jaar geleden nodigde je me bij je uit. Jij had gekookt. Nog nooit had ik dat meegemaakt dat een man voor mij kookte. Ik weet niet meer wat je had gekookt, maar wel dat je zo ontzettend je best had gedaan om de perfecte chocomousse te maken, maar dat ie slap was gebleven. Zó teleurgesteld als je was. Ik stelde je gerust dat de smaak super goed was. Toen durfde ik nog niet te zeggen dat ik eigenlijk niet zo'n chocomousse fan ben...

Het was écht niet de bedoeling verliefd op je te worden. Het gebeurde gewoon. Nou ja, gewoon. Wat een geduld heb jij gehad met mij. Ik was eigenlijk echt nog niet klaar met vrijgezel zijn. Sorry, voor die keer dat ik zei dat het misschien beter was om vrienden te zijn. Wat een stommerik was ik. En wat een topper was jij: "Als dat is wat je wil..." en ik kreeg een dikke knuffel. Wij weten allebei dat we grandioos faalden in het 'gewoon vrienden' zijn. Ik hield het niet eens één dag vol. Weet je wat het leuke is? Je bent nu niet alleen mijn liefje, maar ook mijn allerbeste vriend!

Ik zou bijna durven zeggen dat je mijn soulmate bent. Ik kan de keren niet tellen wat we hetzelfde willen zeggen op hetzelfde moment. Of dat we stil naast elkaar in de auto zitten en op hetzelfde moment beginnen (mee)zingen met een liedje. En wat dacht je van het feit dat we met één blik vaak genoeg gezegd hebben? 

Wist je dat je naast liefste liefje ook de titel liefste papa hebt? Bang om een baby'tje vast te houden, maar samen met Lily werd er een papa geboren. Trots. De blik van het eerste moment dat je Lily vast had, ik zal dat nooit vergeten. Ik was niet langer jouw enige meisje. Vanaf nu was Lily jouw kleine meisje. En jij bent haar papa, haar grote held, haar idool, of zoals Lily het kan zeggen "papa-pa'tje". Ze is zot op je. Vanaf dat we in de buurt van het huis komen na een dag in de crèche is ze al aan het roepen, zwaaien en kusjes gooien. Als ik haar vraag om "mama" te zeggen, antwoord ze steevast: "PA-PA!" en begint te giechelen. Als ze pijn heeft, haar niet lekker voelt of gewoon honger heeft, dan bespaart ze je dat en kan ze het plots wel: "MA-MAAAAAA!". Jullie zijn mijn lievelings twee!

Ik denk dat je niet half weet hoe graag ik je zie, hoeveel je voor me betekent. Dank je wel om al vijf jaar mijn allerliefste te zijn. 

Ik zie je elke dag een beetje liever; vandaag al iets meer dan gisteren, en morgen meer dan vandaag! <3

 

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.