Zoo van Antwerpen

Gepubliceerd op 22 augustus 2018 21:29

Zondag zat álles mee: De activiteiten, het weer en absoluut het gezelschap. Een echte vakantiedag op een 'normale' zondag. Heerlijk!

Afgelopen zondag hadden wij een super dag. Wij spraken af met Thomas en An-Sofie om een dagje naar de Zoo van Antwerpen te gaan. Met zijn vijven (ja, Lily was ook mee!) hebben wij ons de hele middag vermaakt. Met Thomas als privé-gids kregen we leuke inside weetjes te horen én een blik achter de schermen in het aquarium.

Wij gingen met de auto en van tevoren dacht ik: Ojee, wat gaat dat zijn?! Maar eigenlijk was dat super gemakkelijk. Bij het station parkeren en dan onder het mooiste station van (volgens Thomas) de wereld, of toch zeker van Europa (volgens An-Sofie) loop je zo naar de ingang van het park! Met de trein dus ook easy peasy te bereiken!

De echte hoogtepunten voor mij waren de Vlindertuin en het aquarium! De vlindertuin was echt magisch met al die mooie vlinders. Terwijl Lily het bloempje in ons huis is, was er een vlinder een beetje in de war en landde op mijn hoofd... Laat mij hier los met mijn fotocamera en ik ben een paar uur zoet. Gelukkig voor het gezelschap had ik enkel mijn gsm bij me.

Het aquarium, Thomas zijn domein, was echt prachtig! We hebben lang stilgestaan bij Thomas zijn project: een mini Noordzee. Echt waar, een prachtig aquarium. Eigenlijk zouden ze stoeltjes voor het aquarium moeten zetten, zodat je op je gemakje kan bekijken wat er allemaal in zit, want er is veel te ontdekken. 

Wil je ook van Thomas leuke weetjes horen over het onderwaterleven? Vrijdag is visdag en dan komt er op de Facebook pagina van de Zoo van Antwerpen 'Vis-je-datjes' met Thomas!

 

Liefs,


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.